Business Software

    Vele software pakketten en oplossingen zijn gemaakt voor de grote ondernemingen. KMO's blijven hierbij veelal in de kou staan en moeten beroep doen op maatwerk of maken gebruik van lokale pakketten waardoor ze zich sterk binden met de pakketleverancier. Onze missie is om deze IT oplossingen voor grote ondernemingen ook binnen het handbereik van de KMO te brengen, rekening houdend met de nodige flexibiliteit die deze oplossingen dienen te hebben. De door Somko geselecteerde pakketten voldoen dan ook aan de volgende eigenschappen:

   • Open source: de broncode van de pakketten is vrijgegeven en gratis te downloaden.
   • Gratis: de pakketten zijn volledig gratis en het gebruik van de software vereist geen licentiekosten.
   • Geen vendor lockin: U bent niet afhankelijk van één partij voor het leveren van diensten mbt de applicatie.
   • Betrouwbaar: de pakketten hebben hun deugdelijkheid doorheen de jaren bewezen en behoren tot de beste pakketten in hun segment, inclusief de commerciële pakketten.
   • Technische deugdelijkheid: de pakketten zijn technisch wel doordacht en zijn makkelijk uit te breiden en aan te passen naar de specifieke noden van uw bedrijf.
   • Community: er zijn talloze (al dan niet gratis) uitbreidingen terug te vinden die extra functionaliteiten, taalondersteuning, tools,... aanbieden.
   • Integratie: alle pakketten zijn opgebouwd volgens open standaarden die toelaten om op een uniforme en eenvoudige manier te integreren met andere systemen..
   • Somko heeft doorheen de jaren een diepgaande expertise opgebouwd in de implementatie en integraties van de volgende pakketten:

    LEES MEER Odoo

    Odoo (vroeger OpenERP) is een state-of-the-art bedrijfsbeheer pakket of ERP systeem met als doel de bedrijfsprocessen zoals aankoop, verkoop, productie, personeelsbeleid, facturatie, webshop, enz. te optimaliseren en te integreren.

    LEES MEER SugarCRM

    SugarCRM is één van de toonaangevende open source CRM pakketten op de markt. SugarCRM focust zich hoofdzakelijk op klantenbeheer, verkoopbeheer, marketing management en support ondersteuning.

    LEES MEER Magento

    Magento is nu al enkele jaren de absolute leider in het Open Source e-Commerce landschap. Dankzij de meer dan 6000 beschikbare modules, laat deze applicatie u toe om uw webshop te bouwen tot in het kleinste detail.