Project Connect2Safety

Connect2Safety is een agent voor de Benelux van de Fireco producten, deze zorgen dat er voldaan wordt aan de wetgeving ivm brandveiligheid en dit op een gemakkelijke en snelle manier.
Somko zette een Odoo omgeving op waar men gebruik maakt van meerdere modules (CRM, website, blog, evenementen, ...). Via enkele customisaties werd de webshop functionaliteit herleid tot een overzichtelijke productcatalogus en kan men ook heel snel bezoekrapporten loggen en opzoeken.

Connect2Safety logo

Testimonial

Reeds vele jaren ben ik vertrouwd met CRM,ERP en CMS systemen en tot nog toe was er geen enkel product dat ons kon bekoren omdat er wel altijd iets was wat ontbrak waardoor er weer een andere software moest aangekocht worden. In een distributieomgeving van elektronische beveiligingsproducten moeten dagelijks offertes, technische tekeningen en zelfs software aan onze klanten kunnen worden aangeboden. Voorraad houden en snel kunnen aan en verkopen en leveren is essentieel. Odoo leek ons het geschikte pakket. Zonder Somko zou dit pakket de helft van zijn waarde en mogelijkheden verloren hebben. En als klein beginnend bedrijf hebben we niet de mogelijkheden, noch de kennis om dit zelf te doen.
Somko zorgde er voor dat we nu zowel het commerciële luik als het operationele met één pakket doen. Enige personalisatie was daarbij wel nodig. Zonder hen zou dit niet gelukt zijn!

Frank Deblon, General Manager Connnect2Safety