E-Commerce

Nog niet aanwezig op het net met uw winkel?

Een webshop starten is net als een winkel openen: alles moet tot in de puntjes in orde zijn. De etalage, de prijslijst, het betalingssysteem, het voorraadbeheer, de verzendingsprocedure, enzovoort.
Wilt u een webshop starten, maar weet u niet hoe te beginnen? Geen nood, we helpen u graag bij het uitwerken van uw online business!

Hierbij laten we onze ervaring gelden op alle aspecten van de webshop:

   Look en feel van de webshop
   Betalingsmogelijkheden
   Leveringsmethoden
   Algemene voorwaarden
   SEO (Search Engine Optimalization)
   SEA (Search Engine Advertising)
   ...

Webshop op maat!

Afhankelijk van uw vereisten bepalen wij samen met u de meest gepaste webshop tool. Wij hebben reeds uitgebreid ervaring met drie vooruitstrevende pakketten:

LEES MEER
Odoo

Odoo (vroeger OpenERP) is een state-of-the-art bedrijfsbeheer pakket of ERP systeem met een uitgebreide webshop module. Met Odoo is dus niet langer meer een interface noodzakelijk tussen het ERP pakket en de webshop!

Magento

Magento is nu al enkele jaren de absolute leider in het Open Source e-Commerce landschap. Dankzij de meer dan 6000 beschikbare modules, laat deze applicatie u toe om uw webshop te bouwen tot in het kleinste detail.

Prestashop

Terwijl Magento uitblinkt op vlak van functionaliteit, onderscheidt Prestashop zich door het gebruiksgemak en eenvoud. Hierdoor is Prestashop ook gemakkelijker uit te breiden aan uw specifieke wensen.

Ook zin om te starten met een webshop?

Wacht niet langer!