SugarCRM

SugarCRM zet de gebruiker centraal

In een steeds concurrentiëlere markt is het van cruciaal belang dat uw bedrijf operationeel vlot draait. Het bepaalt in grote mate de uitstraling van uw bedrijf naar de klant toe. Kwalitatieve begeleiding en ondersteuning van uw klanten, efficiënte communicatie binnen de verschillende afdelingen, kennis van de behoeften van de verschillende marktsegmenten waarbinnen u opereert, ... zijn hier maar enkele factoren die het succes van uw bedrijf verzekeren. Een gedegen operationele en administratieve IT ondersteuning is dan ook geen overbodige luxe om deze doelstellingen te bereiken.

Een dergelijk operationeel platform hoeft niet gepaard te gaan met een torenhoge investering. SugarCRM (community editie) is ook niet gebonden aan een jaarlijkse licentiekost of éénmalige aankoopprijs. U betaalt enkel voor de implementatie en customisaties nodig om het pakket volledig af te stemmen op uw specifieke noden. Kortom, een optimaal rendement op uw investeringbudget!

SugarCRM logo

SugarCRM biedt volledige vrijheid en flexibiliteit

SugarCRM is een intuïtief en veelzijdig open source pakket met eigenschappen die van cruciaal belang zijn bij administratieve software. Bovendien is SugarCRM makkelijk uit te breiden en af te stemmen op uw specifieke noden. Standaard bevat SugarCRM de volgende functionaliteiten:

SugarCRM screenshot

Bovenstaande functionaliteiten zijn geen eilanden, maar zijn één voor één netjes met elkaar gekoppeld. Zo kan men in één oogopslag alle contactpersonen van een bedrijf zien of alle emailcommunicatie met een specifieke klant in de context van een bepaald project opvragen.

Dankzij het open source karakter en de modulaire opbouw van SugarCRM zijn er tal van gratis en commerciële componenten beschikbaar, die de functionaliteiten van het pakket nog verder verruimen. Zo bestaan er modules voor uitgebreide rapportering, personeelsmanagement, facturatie, orderbeheer,...

Het is duidelijk dat SugarCRM verder gaat dan enkel klantenbeheer en verkoopsautomisatie. Het biedt een efficiënt platform voor de optimalisatie van uw totaal operationeel gebeuren.

Wenst u meer info, een demo bij u ter plaatse?