Project:  Xavies

XAVIES’ is een organisatie die artisanale ontbijtgranen produceert en verdeelt. Het streven naar voeding in zijn natuurlijke vorm zonder additieven, artificiele chemicalien, kleurstoffen of bewaarmiddelen op een artisanale wijze gebakken, leverde Xavies' geen windeireren op. Het zorgde ervoor dat Xavies' is kunnen groeien tot een heuse organisatie die haar producten aanbiedt in diverse supermarkten en meer dan 100 verdeelpunten.

odoo modules overview

Testimonial

We zijn een producent van ambachtelijke ontbijtgranen. Voor ons is het belangrijk dat we als klein bedrijf een betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken ERP pakket hebben. We vonden ons ding bij Odoo: een modulaire open source ERP applicatie die altijd en overal eenvoudig te raadplegen is via een webbrowser.

We zijn in een eerste fase opgestart met de een beperkt aantal modules zodat we eenvoudig onze productie konden plannen, facturen maken, lotnummers (van grondstoffen en eindproducten) traceren en stock beheren.

In een 2e fase hebben we dan de CRM module erbij genomen. Hierdoor hebben we ook een heel gebruiksvriendelijke tool om onze commerciele activiteiten bij te houden.

Aangezien veel granola orders worden geregistreerd via onze Prestashop webshop, heeft Somko gezorgd voor de perfecte synchronisatie tussen de webshop en Odoo. Hiermee worden alle klanten en verkooporders automatisch gesynchroniseerd waardoor er veel manueel ingavewerk wordt uitgespaard.

Sinds het gebruik van Odoo is onze boekhouder ook heel tevreden. De facturen in Odoo kunnen namelijk met één druk op de knop, gesynchroniseerd worden met het Expert/M boekhoudpakket.

Gezien de uitstekende service en de klantgerichtheid heeft Somko zich bewezen als ideale partner voor deze implementatie, we kunnen hen dan ook ten zeerste aanraden!

Xavie Battel, Founder XAVIES'