Odoo


Odoo is het nummer 1 Open Source ERP pakket dat u de controle, het toekomstgericht inzicht en de impact geeft die nodig zijn om uw bedrijf te doen groeien!

Odoo kan zowel lokaal als in de cloud geïnstalleerd worden. U heeft dan enkel een PC, tablet of smartphone nodig om uw processen te beheren!

Win aan efficiëntie door alle bedrijfsprocessen (CRM, verkoop, aankoop, voorraadbeheer, mailings, evenementen, productie, webshop, ...) vanuit één applicatie te beheren!

Als erkenning voor de kwaliteitsvolle dienstverlening die Somko aan zijn klanten levert bij de implementatie van ERP systemen, heeft Odoo in 2016 Somko erkend als Gold Partner. Dit is de hoogste onderscheiding waarmee Odoo zijn partners beloont.

+ 18000

modules
beschikbaar

15 jaar

ervaring met
Odoo

+ 7000000

gebruikers
wereldwijd

Wens je meer info of heb je vragen?
Contacteer ons of vraag een demo aan.

Allesomvattend

Vanuit Odoo zijn er 30 hoofdapplicaties ontwikkeld die regelmatig worden verbeterd. Maar daarnaast is er een actieve community die hebben bijgedragen aan nog eens ruim 16.000+ apps om aan een enorm pallet van bedrijfsbehoeften te voorzien. De veelzijdigheid en volledige integratie komen tegemoet aan de behoeften van zelfs de meest complexe bedrijven. Het wordt gebruikt door meer dan 5.000.000 gebruikers over de hele wereld. Van startende bedrijven (1 gebruiker) tot grote ondernemingen (300.000+ gebruikers).

Flexibel

Odoo is heel flexibel en kan zo aangepast worden dat het naadloos aansluit bij de werking van uw onderneming. Dankzij deze flexibiliteit en onze expertise in het Odoo platform, worden uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteund. Door de flexibiliteit van Odoo kunnen apps worden toegevoegd naargelang je bedrijf groeit; je kan elke keer een app erbij nemen als de bedrijfsbehoeften en het groeiende klantenbestand hierom vragen.

Intuïtief

Een soepele en vriendelijke gebruikerservaring die speciaal gebouwd is om het gebruik van de software zo eenvoudig en laagdrempelig mogelijk te maken. Geen enkel ander ERP pakket heeft zoveel belang gehecht aan ergonomie en gebruiksvriendelijkheid. De bedrijfssoftware kan zo in complexe behoeften voorzien zonder ingewikkeld te zijn. Hierdoor vind je heel snel je weg in de algemene werking van de applicatie dankzij bijvoorbeeld de overzichtelijke menu’s en de zoekfunctionaliteiten.

Expertise

Bij Somko hebben we al meer dan 10 jaar knowhow van Odoo-integratie en zelf ook verschillende modules ontworpen. Deze jarenlange ervaring, beschikbare frameworks en onze gestructureerde manier van werken zorgen ervoor dat wij ieder project tot een goed einde weten te brengen. Zo maken wij van bedrijven een beter functionerende plek, één app per keer.


Custom modules

Bij Somko beschikken we over een bibliotheek van meer dan 500 modules in uitéénlopende domeinen die voor verschillende klanten relevant kunnen zijn. Op deze manier kunnen wij snel en doelgericht te werk gaan om Odoo nog functioneler en gebruiksvriendelijkere maken voor onze klantenVerkoop

 • Verkoop historiek
 • Minimum prijs
 • Offerte revisies

Boekhouding

 • Leveranciersfactuurtemplates
 • Intrastat optimalisaties
 • Fostplus, Bebat, Prodcom, ECO DDS, Citeo rapportering

Purchase

 • Vereenvoudigde manier om leveranciersprijzen bij te werken
 • Uitgebreide aankoopstatistieken

Productie & stock

 • Vereenvoudigde productie
 • Optimalisaties voor verpakking

HR

 • Uitbreidingen op on & offboarding
 • Optimalisaties in sollicitatie procedure

Wens je meer info of heb je vragen?
Contacteer ons of vraag een demo aan.