Acht Vlaamse bedrijven bundelen krachten voor unieke belevenis op Bedrijvencontactdagen 2023

Op de komende Bedrijvencontactdagen 2023, op 13 en 14 december, komt een selecte groep van zeven nauwe partners uit verschillende sectoren samen om een unieke experience booth van 72m2 te presenteren in Kortrijk. Deze samenwerking tussen comma, Bar Belge, Verfaillie Bauwens, Decupere & Partners en Somko integreert beeld, licht, geluid, hapjes en drank in een exclusieve stand die zowel huidige als potentiële klanten op een warme en ongedwongen wijze zal verrassen. Maak je op voor lights by Velleman, food by Mr. Georges en wood by VC Wood. Waarbij onze diensten en producten in de kijker worden gezet en volledig tot hun recht komen.

Een vruchtbare samenwerking

Deze joint partnership is het resultaat van een jarenlange samenwerking, een gedeelde doelgroep en een gelijkgestemde bedrijfsfilosofie. Elk bedrijf brengt zijn unieke expertise en karakter mee om deze onvergetelijke ervaring te creëren. Het is een uiting van gezamenlijke innovatie en ondernemerschap die de lokale bedrijfscultuur in de kijker zet.
Terwijl we het einde van 2023 naderen, kijken we optimistisch uit naar de nieuwe mogelijkheden die 2024 zal brengen voor ons en onze klanten. Bij het betreden van onze stand worden bezoekers volledig ondergedompeld in een setting waar technologie, gezelligheid en creativiteit samenkomen op een onverwachte, maar zeer vertrouwde manier. Ons concept sluit nauw aan bij een winterse afterwork sfeer, een plek waar waardering en dankbaarheid voor onze klanten centraal staan. Het is ook een kans voor nieuwe klanten om de veelzijdige mogelijkheden van onze samenwerking of individuele diensten binnen ons netwerk te ontdekken. 

Over de Bedrijvencontactdagen

De Bedrijvencontactdagen zijn een gevestigd platform voor ondernemers om te netwerken, samen te werken en nieuwe businessmogelijkheden te verkennen. De editie van dit jaar belooft weer een ideale plek te zijn voor het ontdekken van nieuwe samenwerkingen en het vieren van de ondernemersgeest die de regio West-Vlaanderen kenmerkt. 

U vindt ons in Hal 4, stand 4269.