CRM

Omzichtige klantenbestanden 
in Excel beu?

Nood aan een centraal systeem om klantgegevens te bewaren, gesprekken en meetings te loggen, leads te kwalificeren en opportuniteiten op te volgen? Dan heeft u absoluut een CRM (Customer Relationship Management) nodig! Afhankelijk van uw processen en vereisten kan Somko u een Open Source CRM oplossing op maat aanbieden.

Boost uw verkoop, verhoog uw slaagkansen en genereer meer omzet!

Beheer moeiteloos uw sales funnel. Leads aantrekken en analyseren, het registreren van telefoongesprekken of meetings, de opties zijn eindeloos . Het wordt allemaal een fluitje van een cent met het geïntegreerde communicatiesysteem van Odoo.


CRM in uw broekzak

Volg uw opportuniteiten in de pipeline op met de revolutionaire kanban view. Krijg dadelijk zicht op aanbevolen acties, nieuwe berichten en verwachte inkomsten. Dankzij de responsive layout is de applicatie zelfs toegankelijk vanop een smartphone of tablet.Rechtstreekse interne en externe interactie

Genereer automatisch leads op basis van inkomende e-mails. Volg uw salesteams op. Bekijk de agenda van uw collega’s. Combineer de CRM module met de Marketing module om leads te bereiken of een follow-up campagne te lanceren.

Klinkt een gecentraliseerd klantsysteem u als muziek in de oren? 
Neem contact op of vraag een demo aan.